Gyerek Fitness

Miért fontos a gyermekeknek a mozgás?

Súlyosan elhízott gyerek él Magyarorszáágon
0
Minden negyedik gyermek elhízott vagy túlsúlyos Magyarországon
0 %
A gyerekek nem érik el az ajánlott napi aktivitást​
0 %

  A gyermekek jelentős része elhízott napjainkban. Sok a gyerekkori cukorbetegség, ízületi és gerinc probléma, tartáshiba. Manapság nehéz a fiatalokat a számítógép, TV elől elcsábítani valamilyen mozgásra. A szülők rohanó életmódja mellett nincs idő a gyerekek hasznos elfoglalására. A gyerek fitness segít egy kellemesen fárasztó órával. Gyermeke elsajátíthatja az óvodás, kisiskolás testnevelés óra alapjait, fejlesztő és rehabilitációs gyakorlatokat, játékos versenyeket, sorfeladatokat.

gyerek fitness
Egészséges életmód gyermekkorban

Már gyerekkorban is előnyös lehet a személyre szabott edzésprogram. Ezeken a foglalkozásokon folyamatos kontroll és ellenőrzés alatt áll a gyerek. A csoportos gyermek fitness tornákon könnyebben becsempészhető a játékosság az órákba, de a gyerek kedvéhez és képességeihez igazodva a személyi edzéseken is játszva fejlesztem a gyerekek mozgáskultúráját. Néhány fontos tényező, amelyeknél ajánlott a személyre szabott gyerek torna.

Már gyerekkorban is előnyös lehet a személyre szabott edzésprogram. Ezeken a foglalkozásokon folyamatos kontroll és ellenőrzés alatt áll a gyerek. A csoportos mozgásfejlesztő tornákon könnyebben becsempészhető a játékosság az órákba, de a gyerek kedvéhez és képességeihez igazodva a személyi edzéseken is játszva fejlesztem a gyerekek mozgáskultúráját.Néhány fontos tényező, amelyeknél ajánlott a személyre szabott gyerek torna.

Egészséges életmód gyermekkorban